FRISSÍTVE: Mi a Playback és hogy lehet meccset nézni velem?

Playback x League Pass

A Playback egy nemrég indult szolgáltatás. A lényege, hogy egy sporteseményt (de igazából bármilyen online videót, amit a fejlesztők összekötnek a rendszerrel) bárki kommentálhat, ha van hozzá kedve és közönsége. Nálam szerencsére mindkettő adott.

A Playbacken vagy retro meccseket nézünk vissza YouTube-ról, vagy az aktuális NBA-szezon meccseit élőben. Néha vendéget is hívok, de legtöbbször egyedül vagyok.

Amire mindkét esetben szükséged lesz, az egy ingyenes regisztráció a Playback oldalán.

A YouTube-os közvetítéseket ezután gond nélkül élvezheted, az aktuális NBA-meccsekhez szükséged lesz League Pass előfizetésre is. Ezt az NBA felületén vagy valamelyik alkalmazásban kell megcsinálnod, és aztán a Playback-profilodban a “TV Subscriptions” menüpont össze kell kötnöd a két platformot.

Ha ügyes voltál, ezt fogod látni.

A Playback és a League Pass összekötése

Ezt követően csak be kell csatlakoznod az előre meghirdetett közvetítésekre, ahol együtt nézzük a meccseket. Van chat, amit folyamatosan nézek, úgyhogy full interaktív az egész, érdemes kipróbálni.

A bal alsó sarokban találtok egy hangerőszabályozót, amivel be tudjátok magatoknak állítani, hogy mennyire legyen hangos az eredeti hangsáv, és mit halljatok belőlem, és a kameraképemet is szabadon mozgathatjátok, illetve akár ki is kapcsolhatjátok.

A meccseket a Playback felületén egyelőre csak élőben tudod követni.

De erre is van megoldás, a Patreon, ahol a közvetítések nem sokkal később elérhetővé válnak a középső és a legnagyobb csomagban.

A Playback elérhető iOS és Android platformon is.

Asztali gépen a Chrome böngésző használata az ajánlott.

Jó szórakozást!